Offroadstage op Motorbeurs Utrecht 20-23 februari

b_600_0_16777215_00_images_09-RALLYMANIACS_2013_Motorbeurs__MG_4054.jpg
Donderdag 20 februari gaat alweer de 30e editie van de Motorbeurs Utrecht van start. Vier dagen motorplezier die de start van het nieuwe seizoen inluiden! In hal 7 is het Offroadstage te vinden, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden.

Op en rond het Offroadstage is veel te doen tijdens de Motorbeurs. Natuurlijk kun je er alles te weten komen over de diverse rally's die er het hele jaar door verreden worden. (zoals de Afrika Race, de Tuareg, de Libya Rally, de Breslau Rally, de Serres Rally en de Australasian Safari)  Dakarrijder Frans Verhoeven komt iedere dag een demonstratie geven, en komt ook iedere dag op het podium voorbij voor een interview. Trialspecialist Alex van den Broek laat iedere dag zien wat er allemaal kan met een (electrische) trialmotor.

Vrijdagmiddag om 16.30 uur komt KTM-fabrieksrijder en 2-voudig MX2-GP wereldkampioen Jeffrey Herlings langs op het Offroadstage om te vertellen over zijn 2014 ambities en om handtekeningen uit te delen!

Zondagmiddag om 14.00 uur komt een aantal Dakar 2014 deelnemers vertellen over hun ervaringen in de zwaarste Zuid-Amerikaanse editie tot nu toe.

Op het Offroadstage hebben we een aantal cross/enduro/rallymotoren op de stand en een Can-AM Maverick. De allerkleinsten kunnen op electrische trialmotortjes rondcrossen over een uitgezet parcours met obstakeltjes, en iedere dag is er een een 'petje op - petje af' quiz waarbij er leuke prijzen te winnen zijn!

Zoals gebruikelijk vindt je op en rondom het Offroadstage alles over offroad reizen, rij-trainingen, kleding, toebehoren, enz.enz.  Meer dan ooit zijn deze allemaal centraal op één plek te vinden. Kom dus even buurten in hal 7!

Het programma & Tijdschema

gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1