BEHEGO introduceert draadloze tripmeter

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_BEHEGO_tripmeter_wireless_tripmaster_TMS_001.jpg

BEHEGO introduceert de draadloze tripmeter en gaat daarmee verder met de ontwikkeling van het ‘Plug & Play’ roadbook. De montage van de sensorkabel is lastig, en een defecte sensorkabel kan voor veel tijdverlies en frustraties zorgen. Met een draadloze tripmeter behoort een defecte sensorkabel tot de verleden tijd!

De draadloze tripmeter, genaamd ‘Rally Dash’,  is in nauwe samenwerking met TMS door BEHEGO ontwikkeld. (voorloper van de Rally Dash is de Enduro DASH of ED)

Op de foto boven is links de Rally Dash te zien die als tripmeter gebruik wordt. De rechter Rally Dash is  voorzien van een instelbare GPS ontvanger. De afstanden kunnen worden aangepast aan het roadbook. Deze Rally Dash is tevens een CAP(koers) meter en kan mee lopen als backup voor de linker Rally Dash.

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_BEHEGO_tripmeter_wireless_tripmaster_TMS_002.jpg b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_BEHEGO_tripmeter_wireless_tripmaster_TMS_003.jpg

De nieuwe draadloze Rallydash is 1.800 kilometer lang getest tijdens de Funduro van Leppink adventure onder zware omstandigheden in Spanje. Het systeem functioneerde prima, en zal verder verfijnd worden. Planning is dat het volgend seizoen beschikbaar is.

[youtube]DPuYGi0qyC0[/youtube]

Voor verdere info zie www.rally-dash.com  en of www.behego.com


BEHEGO staat voor vernieuwing en kwaliteit. Al sinds 2006 is eigenaar Jos van Bergen Henegouw betrokken bij de ontwikkeling van rallymotoren. Met ervaring in de Dakar als co-piloot en manager van het Aprilia klantenteam en deelname aan verschillende amateurrally's in Europa en Afrika, weet Behego wat er nodig is om een rallymotor aan de finish te krijgen. Van amateurrally in Europa tot Dakar, BEHEGO heeft altijd een passende oplossing.
De door BEHEGO ontwikkelde Plug and Play roadbooksteun, de Rally Dash Tripmeter, op maat gemaakte watertankjes, carterbeschermplaten, het zijn zomaar wat voorbeelden van wat er mogelijk is. Alle producten zijn uitvoerig getest in de verschillende rally-raids.

BEHEGO is tevens dealer van het Italiaanse merk Beta. Proefrit maken? Neem contact op met BEHEGO.
Contactgegevens:
Keppelseweg 78
7000 AA Doetinchem
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 06 547 85 327
RR4T_2014_web.jpg