"Schijf Maas & Waal" op 7 & 8 september

NH_20120909_DSC_0478.jpg

Met de start van de Schijf Maas & Waal op 7 en 8 september is de zomerstop van het NK Offroad Racing ten einde. Drie snelle proeven, twee wedstrijddagen en ‘s nachts Parc Ferme voor de auto’s maken de wedstrijd in Maasbommel tot een spannende race, scherpe bochten en prachtige sprongen maken het spectakel voor rijders en toeschouwers compleet.

Teun Stam van Aannemingsbedrijf Schijf is er met zijn Vitara bij en steunt de wedstrijd als sponsor: kijk zeker eens op www.schijf.nl en sla de winkel met oude bouwmaterialen niet over. Op 6 september is de organisatie aanwezig in het bivak voor de technische keuring en op 7 september begint de eerste manche op het land van Boer Geert. Na twee prachtige dagen racen sluiten we af met de prijsuitreiking. Op dit moment ligt het land er goed bij en als het droog blijft wordt de Schijf Maas & Waal een prachtig evenement met volop snelheid.

Inschrijven voor de Schijf Maas & Waal gaat via de internetsite van de Stichting NTA. Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan. De kosten voor deelname zijn Euro 450. Op de dag zelf inschrijven kan ook, dat kost Euro 500. Na aanmelding ontvangt u alle praktische informatie over het evenement. Voor teams zonder KNAF licentie zijn daglicenties beschikbaar, informeer bij de Stichting NTA naar de mogelijkheden. Het bivak is bij de Firma Van Wamel, Energieweg 1 in Beneden-Leeuwen, het wedstrijdsecretariaat zit daarnaast, bij Autobedrijf Renard aan de Energieweg 18.

Voorpret is er ook met de video van Fast 4×4 van vorig jaar!