Gigantisch startveld in Baja300

b_600_0_16777215_00_http___up.picr.de_10612208lo.jpg

Frans Verhoeven, Gerard De Rooy, Johan Elfrink, Kees Koolen, Rob van Pelt, Paolo Goncalves, Rick Aarts, Arno Baauw, Maurice Ubachs, Ronald Schoolderman en nog meer dan 300 anderen staan in het Hemelvaartweekeinde aan de start van de Baja300 bij Leipzig.

"De Nederlandse Armada" worden we genoemd en ook dit jaar moet het lukken om een paar prijzen mee naar huis te nemen. Samen een bizarre 24-uurs enduro vormt de Baja300 de Duitse 'Powerdays' met Armin Schwarz, de Red Bull Airshow, freestyle motocross en WRC rally demonstraties - het is niet alleen voor de rijders een prachtig evenement maar volgens de organisatie dit jaar ook voor het publiek interessant. 

 Gerard de Rooy neemt het op tegen de Duitse held Matthias Behringer, vanuit Nederland treden de auto's uit het NK aan tegen een bridage van snelle Mercedes G's en bij de motoren is het een internationaal feestje met Speedbrain, Frans Verhoeven op Yamaha, Rob van Pelt, Alex van Ginkel en vele snelle lokale rijders die het gebied kennen uit de Breslau en de eerdere edities van de Baja. Met bijna twintig voertuigen zijn de Side by sides goed vertegenwoordigd - Wil Wouters reist met een hele club af en ook de redactie start in deze klasse met een Canam Commander. Met zo'n Nederlandse vertegenwoordiging verwachten we ook wat van het podium! Tijdens en na het weekeinde berichten we uitgebreid op Rallymaniacs en NKOffroadracing.nl. 

Er zijn door uitvallers nog enkele startplaatsen vrij. Bel of mail met Niels Hatzmann, 06 22937109 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - dan breng ik je in contact met de teams.