Behego plug and play roadbooksteun

BEHEGO rallyset light 002.jpg
Behego rally bike development introduceert de 'plug and play' roadbooksteun. Zie je er ook altijd zo tegen op om je roadbookhouder en tripmeter voor één ritje op je motor of quad te bouwen? Dat behoort nu tot de verleden tijd met de plug and play roadbooksteun van Behego.  

Vier bouten, drie stekkers, duimschakelaar op het stuur monteren en rijden maar. Zo simpel kan het zijn. De originele koplamp en kilometerteller blijven gewoon op hun originele plek. Door de montage op het draaipunt van de balhoofdpen, is het rijden met de steun praktisch niet voelbaar in het stuur. Een steun voor een gpshouder is inbegrepen.

De Behego roadbooksteun is leverbaar voor alle merken. Alleen de steun, of helemaal compleet met een MD roadbookhouder, tripmeter en gps houder. Behego heeft een jarenlange ervaring met de bouw en ontwikkeling van rallymotoren, en levert alles wat er maar nodig is om aan de finish te komen zowel voor prof als amateur. Van banden met moussen tot complete brandstoftanks,  tot allerlei maatwerk van aluminium. Alle producten worden door BEHEGO zelf uitvoerig getest.

Bekijk onze website voor meer voorbeelden: www.behego.com


BEHEGO rallyset light 003.jpg  b_600_0_16777215_00_images_09-RALLYMANIACS_2013_Behego_BEHEGO_rallyset_light_005.jpg