Reijnders B.V. nieuwe adverteerder Rallymaniacs

ReijndersBV_04.JPG
Rallymaniacs is trots Reijnders B.V. te mogen verwelkomen als nieuwe adverteerder. Reijnders B.V. koopt / verkoopt alle soorten kolen en vaste brandstoffen zowel in droge als in natte toestand. Het afzetgebied is vooral de industrie waarbij de specialisatie ligt in de droge kolen / brandstoffen te vervoeren, te behandelen en te bewerken in gesloten systemen.

Het transport geschied van productie tot klant met eigen silowagens. Hierdoor is een flexibele levering aan de klant mogelijk.

Reijnders heeft de beschikking over 2 silo-installaties te Schiedam met een totale inhoud van 4.000 m3. De mogelijkheid bestaat om vanuit een schip deze silo’s te vullen waarna distributie per truck zal plaats vinden. De leveringen van de verschillende producten vind met name plaats in de BeNeLux, als mede Duitsland en Frankrijk.

Tevens handelt Reijnders B.V. in gebruikte bestratingsmaterialen, welke zijn afzet vinden in de particuliere markt, als ook de industrie en de agrarische sector. Voor meer info, surf naar Reijnders B.V.
ReijndersBV_01.JPG ReijndersBV_02.JPG
ReijndersBV_03.JPG