Navigatietraining

Als je mee wilt doen aan een rally-raid is een aantal dingen belangrijk. Zoals een sterk uithoudingsvermogen, goede rijtechniek en zorgvuldige navigatie. Meedoen aan een rally is avontuur. De strijd tegen de elementen en jezelf. Genieten van off-road rijden. Zelf je weg vinden met behulp van roadbook en gps. Maar voordat je zover bent komt er best nog wel wat bij kijken. Geregeld krijgen we daar bij Rallymaniacs vragen over, en daarom verzorgen we nu ook roadbook-en navigatietrainingen.

Voorbereidingen

Hoe bereid ik mezelf voor? Hoe bereid ik de motor of auto voor? Wat neem ik mee onderweg? Hoe zit het met de voeding? Hoe maak ik een roadbook klaar? Waar moet ik op letten? Hoe leer ik navigeren op gps? Welke instellingen voor het gps kan ik het beste gebruiken? Hoe rij ik op koers? Ga zo maar door. Iedereen die voor het eerst een rally gaat rijden loopt tegen dezelfde vragen en uitdagingen aan. Maar ook: wat kan ik bij welke rally verwachten? Hoe zijn de omstandigheden, wat kun je verwachten? Afrika, Oost-Europa, Azië, Zuid-Amerika, Australië, we zijn overal voor rally’s en reizen geweest. Dankzij onze jarenlange ervaring met rally’s als deelnemer, organisator en journalist kunnen we je er alles over vertellen.

Meer weten?

Wil je meedoen aan een navigatie training of meer te weten komen over wat er allemaal bij komt kijken om goed voorbereid aan een rally te starten, wij kunnen je helpen.
In veel amateurrally’s moet je met je eigen gps op koers rijden en van waypoint naar waypoint rijden. Tijdens een uitgebreide uitleg leer je hoe met de gps om te gaan, welke instellingen handig zijn, hoe je het rijden op roadbook met het gebruik van de gps combineert.

Rallymaniacs verzorgt individuele trainingen, voor kleine groepjes, alles is mogelijk. Een training neemt zo’n twee tot drie uur in beslag, met een presentatie waar alle genoemde onderwerpen aan bod komen en waarbij we de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.

Meer weten? Mail dan naar marcel.vermeij@rallymaniacs.nl 
of bel: 06-484 08 035