Mooi deelnemersveld Preproloog 23 november a.s.

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2020_vooraf_Preproloog_Preproloog_2019.png

Nog ruim een week te gaan, en dan is het weer zover: de jaarlijkse Preproloog. Dit jaar voor het eerst in Eersel, met een volledig nieuwe opzet. Een uitgebreid programma op, maar ook naast de baan. Met natuurlijk (bijna) alle Dakardeelnemers, maar ook die van de Africa Race en de Morocco Desert Challenge.

De Preproloog vindt zaterdag 23 november plaats op het Landgoed Duynenwater en dat biedt voor organisator William Zweerts veel meer mogelijkheden. Zo kunnen bezoekers de nacht voor en na de Preproloog kamperen op het terrein. Er is een grote tribune (er zijn nog kaarten beschikbaar), een uitgebreid scala aan foodtrucks en na de prijsuitreking rond half vijf begint het feest in de grote tent met diverse Nederlandstalige artiesten. Altijd handig als je dan niet naar huis hoeft en kunt kamperen op het terrein! 

En als je niet van kamperen houdt, kun je ook bij Center Parcs terecht. De organisatie heeft een mooie deal geregeld met Center Parcs De Kempervennen.

Er zijn diverse demonstraties met voertuigen van Defensie en op het water is er een freestyle jetski show. En natuurlijk kun je veel spectaculaire actie verwachten op de baan van de deelnemers, die speciaal wordt aangelegd voor dit evenement.
En zoals altijd is er de gelegenheid alle rallyvoertuigen van dichtbij te bekijken en eens een praatje te maken met je favoriete rijder. 

Bekijk hier de lijst met deelnemers

Meer weten? Volg de Facebookpagina van de Preproloog voor de laatste nieuwtjes! Bestel hier je tickets.

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2019_vooraf_Preproloog_PeterNotenboom__56E0606.jpg