Eurol verlengt partnerschap met Toyota Gazoo Racing SA voor Dakar 2020

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2020_vooraf_Eurol_Alonso.jpg

De in Nederland gevestigde smeermiddelenfabrikant Eurol heeft besloten zijn samenwerking met het Dakar-winnende Toyota Gazoo Racing SA team voor de Dakar Rally 2020 te vernieuwen. Eurol levert al meer dan 42 jaar smeermiddelen van topkwaliteit, verkrijgbaar in meer dan 80 landen over de hele wereld.

"We zijn erg enthousiast om Eurol weer aan boord te hebben voor Dakar 2020”, zegt Toyota Gazoo Racing SA Team Principal, Glyn Hall, van de vernieuwde samenwerking. “Eurol steunde ons tijdens de zeer zware Dakar Rally in Peru, die we met Nasser Al Attiyah en Mathieu Baumel wonnen in een Toyota Hilux. De producten van Eurol bleken tijdens die race van onschatbare waarde te zijn.”

 Terwijl Eurol smeermiddelen en speciale producten levert aan een grote verscheidenheid van industrieën, heeft het een sterke focus op het leveren van alleen de beste kwaliteitsproducten. Deze worden vaak niet alleen getest via professionele circuitraces, maar ook tijdens de strenge Dakar Rally, dankzij de samenwerking met Toyota Gazoo Racing SA.

“We bouwen nog steeds aan de Dakar 2020, verfijnen onze Toyota Hilux en leggen de laatste hand aan het team”, vervolgt Hall. “Onderdeel van deze opbouw is onze deelname aan de Rally van Marokko in 2019, en we zijn blij dat we Eurol aan boord hebben als partner voor het komende evenement.

Martijn Pfeiffer, directeur van Eurol over de samenwerking: “Het is een groot genoegen om met zo’n professioneel team te werken en toegevoegde waarde te bieden met onze hoogwaardige smeermiddelen en kennis van smering onder de meest extreme omstandigheden.”

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2020_vooraf_Eurol_02.jpg