Rallymaniacs zoekt sponsoren

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2020_vooraf_IMG-20181123-WA0004.jpg

Al sinds 2005 is Rallymaniacs hét nieuwsplatform wat zich uitsluitend richt op het meest actuele nieuws en de ontwikkelingen rondom de internationale rally-raids. Door middel van het verzorgen van persberichten, interviews, foto- en videoreportages, met als hoogtepunt van het jaar natuurlijk de verslaggeving van de Dakar, zorgen wij ervoor dat jullie geen nieuws hoeven te missen. Natuurlijk willen wij jullie daar óók in de toekomst graag van blijven voorzien én, gezien de grote vraag, dit jaar wederom een magazine rondom de Dakar uitbrengen.

Rallymaniacs wil graag blijven investeren om haar activiteiten naar een hoger niveau te tillen om zo een nog breder publiek te bereiken. Op dit moment wordt er gewerkt aan een compleet nieuwe website die deze zomer wordt gelanceerd. Daarnaast willen wij intensiever gaan samenwerken met externe partners, om zo korter op het rally-raid nieuws te zitten en kwalitatief nóg betere, spectaculairdere (live)beelden, interviews, foto- en filmreportages te kunnen maken. Daarbij is de hulp van sponsors onontbeerlijk. Wij hebben behoefte aan sponsors die, naast een passie voor rally-raid, ook de toegevoegde waarde zien van hetgeen Rallymaniacs bijdraagt aan deze bijzondere tak van sport.

Wat levert dit op voor uw organisatie?

Als sponsor van Rallymaniacs profiteert uw organisatie automatisch mee, omdat uw business via onze kanalen en tijdens onze fysiekeaanwezigheid bij events bij een (nog) breder publiek onder de aandacht wordt gebracht. Een andere mogelijkheid is dat wij, als tegenprestatie , bijvoorbeeld een korte bedrijfspresentatie en/of fotoreportage maken voor uw organisatie. Uiteraard staan wij er ook voor open om met u het gesprek aan te gaan als u zelf een goed voorstel heeft.

Mocht u meer informatie willen ontvangen en/of vrijblijvend een afspraak willen maken om de diverse mogelijkheden en uw wensen te bespreken, dan kunt u contact opnemen met Marcel Vermeij via u 06-48408035 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook partijen die op een andere wijze mogelijkheden zien om Rallymaniacs mee te helpen naar een hoger niveau, nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen.