Firemen Dakar Team neemt donatie redgereedschap in ontvangst

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2019_vooraf_FiremenDakarTeam_PG_181119-004.jpg

Het Firemen Dakar Team blijft zich samen met de stichting 'Brandweer zonder grenzen' inzetten om de Peruaanse brandweer te ondersteunen. Richard de Groot wilde graag nog een set Holmatro redgereedschap meenemen in de servicetruck, om straks in januari aan de Peruaanse brandweer te overhandigen.
Foto: clicks rally images

Aangezien deze week alle Dakar 2019 voertuigen in Le Havre worden ingeleverd voor de verscheping naar Lima, moest er nog even snel geschakeld worden.  Met behulp van Janine Goss en teamleider Materiaal Berrie Verhaaf,  werkzaam bij Post Tiel, werden er binnen de Veiligheidsregio Gelderland Zuid nog twee gebruikte sets Hokmatro redgereedschap gevonden.

Afgelopen maandag zijn deze sets door teamleider van Post Tiel,  Jorik Schoots, aan Richard de Groot overhandigd, in de hoop dat de brandweer korpsen in Peru er nog lang mee kunnen werken en er veel levens mee gered kunnen worden. Richard de Groot bedankte de mensen van Post Tiel voor de gulle gift namens het team en Stichting Brandweer zonder grenzen.