Samenwerking Ten Brinke en Eurol voor Dakar 2019

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2019_vooraf_Eurol_TenBrinke_Eurol.jpg

Nijverdal, 24 oktober 2018 – De succesvolle samenwerking tussen Bernhard ten Brinke en Eurol krijgt in 2019 een vervolg. De autocoureur uit Zeddam gaat met ondersteuning van Eurol in januari de Dakar Rally rijden.

Bernhard ten Brinke over de samenwerking: ”Eurol is al zes jaar mijn smeermiddelpartner voor al mijn race- en rallyactiviteiten. Onze samenwerking kent vele successen en ik zie daarom uit naar het vervolg in het nieuwe seizoen”. Eén van deze successen is de etappewinst in de Dakar Rally 2018. Ten Brinke schreef hier Nederlands autosporthistorie want niet eerder won een Nederlander een etappe in de autosportcategorie van de zwaarste rally ter wereld. In 2019 rijdt Ten Brinke als officiële fabriekscoureur wederom voor Toyota GAZOO Racing. Hij rijdt echter nu met een andere navigator, namelijk de Fransman Xavier Panseri. Bernhard ten Brinke: ’We zijn in de Dakar Rally 2018 vlak na onze etappewinst helaas uitgevallen, maar stonden op de vierde positie in het algemeen klassement. We hebben laten zien dat we een serieuze podiumkandidaat zijn en gaan, in samenwerking met Eurol, op jacht naar nieuwe successen.” 

Kijk hier het interview met Bernhard Ten Brinke na zijn etappeoverwinning nog eens terug.

Over Eurol

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 75 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten en Specialty Lubricants. We bedienen daarmee uiteenlopende segmenten zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. Onze producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder de Dakar rally, is het ultieme bewijs voor de kwaliteit. De 'Quality is in our nature' belofte staat bij onze medewerkers centraal: met passie zetten zij zich in om uw voertuig of machine de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2019_vooraf_Eurol_RDM18_Leg3_5853.jpg