Ook de KTM replica domineert bij de Dakar

Lees meer...

Al sinds 2001 is er maar één merk dat de Dakar bij de motoren weet te winnen; het Oostenrijkse KTM. Met 17 zeges op een rij, is KTM ook voor de komende Dakar weer hèt te kloppen team. Het succes van KTM is niet alleen dat van het fabrieksteam, maar ook van het grote aantal amateurs dat voor een rally-replica kiest van KTM. 

Lees meer

Nederland met 28 rijders vertegenwoordigd in Dakar Rally

Lees meer...

Met twaalf motoren, zes auto’s en tien trucks is Nederland in januari met 28 rijders vertegenwoordigd in de Dakar Rally. Met dat aantal staat Nederland op de derde plaats van in totaal 61 nationaliteiten. In totaal staan er 534 deelnemers en 334 voertuigen op de voorlopige startlijst voor de 41ste editie van de Dakar, die zich in zijn geheel in Peru afspeelt: 167 motoren en quads, 126 auto’s waaronder 30 ssv’s en 41 trucks.

Lees meer

Eurol official sponsor Toyota GAZOO Racing

Lees meer...

Smeermiddelenfabrikant Eurol is official sponsor van Toyota GAZOO Racing. Alle coureurs van dit fabrieksteam, bestaande uit Nasser Al-Attiyah, Giniel de Villiers en Bernhard ten Brinke, rijden tijdens de Dakar rally editie 2019 met het Nederlandse smeermiddelenmerk.

Lees meer

Dakarvoertuigen bijna op weg naar Peru

Lees meer...

Nog even, en dan gaan alle Dakarvoertuigen weer op de boot naar Lima, Peru. Vandaag en morgen wordt al het materiaal in Le Havre overgedragen aan de Dakarorganisatie.

Lees meer

Unieke kans om DAKAR LIVE mee te maken!

Lees meer...

Het Dakar spektakel meemaken vanaf de eerste rij? De bekende en vermaarde Dakar rally fotograaf Willy Weyens heeft nog een zitje vrij in zijn persauto. Met zijn 31 deelnames in deze monsterrally biedt Willy Weyens u deze uitzonderlijke reis aan vanaf de meest spektaculaire plaatsen.

Lees meer

Mirjam Pol aan start van Red Bull Knock-Out

Lees meer...

De Bornse motorrijdster staat zaterdag 10 november wederom aan de start van de Red Bull Knock Out Strandrace. Deze strandrace wordt op het strand van Scheveningen gereden. De vorige editie in 2016 wist Pol succesvol te finishen en bleek zij de snelste in het damesklassement. Dit jaar staan er weer 1000 deelnemers aan de start op het strand in Scheveningen.

Lees meer

Mitchel van den Brink (16) jongste deelnemer ooit in Dakar Rally

Lees meer...

Mitchel van den Brink kan in januari 2019 zijn debuut maken in de Dakar Rally. De 16-jarige rallyrijder uit Harskamp heeft te horen gekregen dat niets zijn deelname in de weg staat. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt tijdens de presentatie van het team van Mammoet Rallysport.

Lees meer