Samenwerking Mirjam Pol en Succes Signs krijgt andere invulling

Lees meer...

Onlangs hebben Mirjam Pol en hoofdsponsor Succes Signs in gezamenlijk overleg besloten om voor een andere invulling van hun samenwerking te kiezen. Hoe deze samenwerking eruit gaat zien is op dit moment nog niet geheel duidelijk, daar wordt door beide partijen nog aan gewerkt. Het beletteringsbedrijf was voor de afgelopen Dakar Rally hoofdsponsor van Pol, die, na een aantal jaren van afwezigheid, afgelopen januari weer als deelneemster op de motor aan de start van de rally stond.

Lees meer

Bernhard ten Brinke begint voorbereiding Dakar Rally 2019 met nieuwe navigator

Lees meer...

Bernhard ten Brinke schreef vorig jaar geschiedenis door als eerste Nederlandse autocoureur een etappe te winnen in de Dakar Rally. In de 2019 editie van de zwaarste rally ter wereld gaat de coureur uit Zeddam op jacht naar nieuwe successen. Als voorbereiding start Bernhard vandaag in de Rallye du Maroc, opieuw als lid van het fabrieksteam van Toyota, Toyota Gazoo Racing. Hij wordt begeleid door een nieuwe navigator.

Lees meer

X-raid MINI JCW Team met drie Dakar winnaars naar Peru

Lees meer...

De opwinding rondom de Dakar Rally in 2019 begint steeds groter te worden. Het nieuwe X-raid MINI JCW Team zal met Carlos Sainz, Cyril Despres en Stéphane Peterhansel aan de start staan in Peru. De voormalige coureurs van Team Peugeot Total beschikken samen over maar liefst 20 Dakar-overwinningen en zullen ieder een MINI John Cooper Works Buggy besturen in de komende Dakar Rally in Zuid-Amerika.

Lees meer

Becx Competition naar Dakar 2019

Lees meer...

Met de MitJet naar de grootste woestijnrally ter wereld

Komende Dakar staat er een bijzondere auto aan de start: de MitJet Off Road. Michiel Becx is met zijn team al enkele jaren bezig deze tweewiel aangedreven buggy door te ontwikkelen voor de zwaarste rally ter wereld.

Foto's © Rallymaniacs

Lees meer

Mirjam Pol wordt gezicht Chromeburner

Lees meer...

Mirjam Pol en ChromeBurner zijn onlangs tot een bijzonder mooie samenwerking gekomen. Voor haar nieuwe partner wordt Mirjam het nieuwe gezicht van de grootste online-motorkledingspecialist van Nederland. 

Lees meer

Carlos Sainz naar Dakar met… Mini!

Lees meer...

Carlos Sainz, de Dakar-winnaar van vorig jaar, komt zijn Dakar-titel verdedigen in 2019. De Spanjaard is sinds januari bezig om een auto te vinden en heeft de knoop doorgehakt: het wordt de Mini Buggy gebouwd door X-Raid. 

Lees meer

  • 1
  • 2