Vogels en Martens trainen in Portugal

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2015_vooraf_Vogels_Martens.jpg
Motorrijders Hans Vogels en Sjaak Martens zijn deze dagen in Portugal te gast bij Wim en Clint de Cramer van de Wim Motors Academy ter voorbereiding op Dakar 2015. Vogels (beste rookie afgelopen Dakar) en Martens (Dakar 2013 finisher) werken een 3-daags programma af met hun oude Dakarmotoren om vooral te trainen op hun navigatievaardigheden.

Sjaak Martens sluit voor komende Dakar aan bij het team van Hans Vogels. Voor beiden wordt het hun 2e deelname. 

De Wim Motors Adventure Academy is niet ver van Faro gevestigd, en makkelijk bereikbaar met goedkope vluchten vanaf Eindhoven of Amsterdam. In deze regio zijn er eindeloos veel paden beschikbaar, van makkelijk tot technisch zeer uitdagend. Er is een diversiteit aan roadbooks uitgezet, die perfect zijn om te leren rijden op roadbook voor onervaren rijders. Of voor ervaren rijders om te trainen op de combinatie van hard rijden en nauwkeurig navigeren.

De Wim Motors Adventure Academy kan alles voor je regelen. Er zijn huurmotoren beschikbaar, je kan gps training krijgen, er kan met Tripy gereden worden of samen met een gids de prachtige omgeving verkennen. De Academy is van alle gemakken voorzien, met 4 mooie gastenverblijven, fitness ruimte, werkplaats, sauna, bar, noem het maar op. Voor wie meer wil leren over het afstellen van de vering, gebruik van sportvoeding, preparatie en onderhoud van je motor is ook bij de Wim Motors Adventure Academy aan het juiste adres!

Meer weten? Neem contact op :

Wim Motors  Adventure Academy
Arrifoias 990
7630 Boavista dos Pinheiros
Alentejo - Portugal

Wim De Cramer
Tel: (+351) 926 384 816
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clint De Cramer
Tel: +351 926 385 026