Materiaal Henk Knuiman klaar voor verscheping naar Zuid Amerika

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2014_vooraf_HenkKnuiman_Knuiman_klaar1.jpg
Voor Henk Knuiman van het HSF Logistics Henstek Rally Team waren de afgelopen dagen druk bezet. Na de Dakar PreProloog in Valkenswaard is door veel mensen hard gewerkt om al het materiaal en de spullen die mee moeten naar de Dakar Rally klaar te maken voor verscheping naar Zuid Amerika.

Heel veel mensen hebben Henk een warm hart toegedragen en hebben hem geholpen. De laatste paar dagen is alles wat Henk tekort kwam aan onderdelen aangevuld en alles is nu klaar voor verscheping.

Tijdens de Dakar PreProloog is het team rondom Henk gevormd. Good Old Theo Vierboom en Gwen Cuppen zullen Henk assisteren tijdens de rally. Theo zal de truck besturen en daarnaast randactiviteiten voor zijn rekening nemen en Gwen zal dit jaar als monteur van Henk binnen het team fungeren. Gwen is tijdens de Berlijn-Breslau Rally al met Henk mee geweest als monteur en deze samenwerking verliep heel erg goed. Henk heeft er dan ook alle vertrouwen in dat dit goed zal verlopen.

Knuiman klaar 4.jpg

De motor is de laatste dagen helemaal binnenste buiten gekeerd. Henk heeft een heel goed gevoel over zijn KTM machine en heeft hem uitvoerig getest!

b_600_0_16777215_00_images_00-DAKAR_2014_vooraf_HenkKnuiman_Knuiman_klaar_3.jpg

Aankomende vrijdag gaat het materiaal in Le Havre op de boot richting Zuid Amerika. Gwen en Theo zullen deze taak voor hun rekening nemen omdat Henk deel gaat nemen aan de enduro kampioensrit in Hellendoorn. Voor Henk is het belangrijk om zoveel mogelijk meters op de motor te maken en dat kan hij in Hellendoorn perfect doen. Henk gaat niet voor een resultaat maar ziet het puur als training om lang op de motor te zitten en om in zijn ritme te blijven.