Start hét motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht 2018

Logo_MB18.jpg

No Bike, No Glory. Dat gevoel op de eerste dag in het jaar dat je je motor uit de garage haalt en met ronkende motoren de oneindigheid tegemoet rijdt, is ongeëvenaard.

Er zijn een paar vaste momenten in elk motorseizoen. Je vaste offroadrit, de Dakar en MOTORbeurs Utrecht, om direct maar de drie belangrijkste te noemen! Die eerste offroadrit en de Dakar liggen eind februari alweer achter je, tijd om weer vooruit te kijken naar het volgende seizoen. En waar kan dat beter dan één keer per jaar tijdens MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland? 

Van 22 t/m 25 februari 2018 vind je hier werkelijk ALLES voor jouw passie. Gloednieuwe modellen en occasions, maar ook alles op het gebied van motorkleding, accessoires, motorreizen, races en heel veel meer. Bekijk de dikste motoren, koop de nieuwste accessoires en check alle andere zaken die je als motorrijder nodig hebt. Oftewel, blok 22, 23, 24 en/of 25 februari 2018 alvast in je agenda.

Doe mee aan de Custom Bike Show

MOTORbeurs Utrecht 2018 biedt Custom Bike eigenaren de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan dik 90.000 motorliefhebbers te showen. Nou denk je bij Customs misschien aan lange, lage cruisers, maar het leuke is nou dat er ook hele andere categorieën zijn, met (bijvoorbeeld) hele gave scramblers. Heb jij er zo eentje? Doe mee aan de Custom Bike Show en wie weet steelt jouw motor de show in februari. Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Bekijk hier alle info. 

Kaartje kopen? 

De ticketshop op de website is geopend. Wie nu een kaartje koopt, schaft deze met flinke voorverkoopkorting aan. Koop nu jouw online ticket op motorbeursutrecht.nl.