Nieuwe truck voor team Dakarspeed

Lees meer...

Maurik van den Heuvel zal, met zijn team Dakarspeed, aankomende editie niet deelnemen aan de Dakar rally die, voor het eerst, in Saudi Arabië gereden wordt.

Lees meer

X-raid Mini met Peterhansel en Sainz naar Dakar Rally

Lees meer...

Stephane Peterhansel en Carlos Sainz vormen de ervaren teams voor het fabrieksteam van X-raid Mini tijdens de Dakar Rally van 2020. Dat heeft de renstal officieel bekendgemaakt. Cyril Despres is niet meer van de partij bij de formatie onder leiding van Sven Quandt.

Lees meer

Eurol verlengt partnerschap met Toyota Gazoo Racing SA voor Dakar 2020

Lees meer...

De in Nederland gevestigde smeermiddelenfabrikant Eurol heeft besloten zijn samenwerking met het Dakar-winnende Toyota Gazoo Racing SA team voor de Dakar Rally 2020 te vernieuwen. Eurol levert al meer dan 42 jaar smeermiddelen van topkwaliteit, verkrijgbaar in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Lees meer

Wereldprimeur: Riwald Dakar team met hybride rallytruck naar Dakar 2020

Lees meer...

Unieke samenwerking.  Het Riwald Dakar Team heeft samen met de Tsjechische partner MKR Technology maandenlang hard gewerkt aan de ontwikkeling van een geheel nieuw en uniek concept; een hybride off-road truck. Het project wordt ondersteund door de partners - ZF Friedrichshafen - Renault Trucks – Hendrickson – AxleTech - Eurol. Vrijdag 27 september is de Renault C460 Hybrid Edition onthuld.

Lees meer

Organisatie kiest nieuwe invalshoek voor Dakar Pre-proloog

Lees meer...

De Dakar Pre-proloog gaat op 23 november gewoon door, maar zonder de medewerking van RTL. De organisatie stelt dat het evenement meer een ‘festival’ moet worden zonder de focus op de TV-uitzending. Dat laat organisator William Zweerts de Jong aan Rallymaniacs weten.

Lees meer

Rainbow Truck Team kiest voor nieuw avontuur in Dakar Rally

Lees meer...

 Als op 5 januari de Dakar Rally van start gaat, is het Rainbow Truck Team van de partij. De verhuizing van het evenement naar Saoedi-Arabië is een belangrijke reden om opnieuw voor de Dakar te kiezen, zegt teamcaptain Gerrit Zuurmond. “Een nieuw avontuur met een nieuw land, dat spreekt ons erg aan.”

Lees meer

Versteijnen en Llovera met Team De Rooy in Dakar 2020

Lees meer...

Vick Versteijnen en Albert Llovera maken voor de Dakar Rally 2020 deel uit van Petronas Team De Rooy Iveco. Beiden komen aan de start met de Iveco Powerstar. Eerder werd al bekend dat ook Janus van Kasteren en Michiel Becx met Team De Rooy aan de start verschijnen in Saudi-Arabië.

Lees meer

Pre-proloog zaterdag 23 november op nieuwe locatie

Lees meer...

De Pre-proloog zal dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie verreden worden: Landgoed Duynenwater in Eersel. Met een aantal nieuwe mogelijkheden, wat het interessanter maakt voor zowel het publiek als de Dakar deelnemers!

Lees meer

Informatieavond Dakar 2020 11 september a.s.

Lees meer...

Zoals bekend wordt de Dakar in 2020 voor het eerst in Saudi-Arabië verreden. Daarover leven veel vragen bij (potentiële) deelnemers. Daarom komt ASO op 11 september naar Nederland om alle vragen die er zijn te beantwoorden, en het laatste nieuws te brengen.

Lees meer