Unieke kans om DAKAR LIVE mee te maken!

Lees meer...

Het Dakar spektakel meemaken vanaf de eerste rij? De bekende en vermaarde Dakar rally fotograaf Willy Weyens heeft nog een zitje vrij in zijn persauto. Met zijn 31 deelnames in deze monsterrally biedt Willy Weyens u deze uitzonderlijke reis aan vanaf de meest spektaculaire plaatsen.

Lees meer

Mirjam Pol aan start van Red Bull Knock-Out

Lees meer...

De Bornse motorrijdster staat zaterdag 10 november wederom aan de start van de Red Bull Knock Out Strandrace. Deze strandrace wordt op het strand van Scheveningen gereden. De vorige editie in 2016 wist Pol succesvol te finishen en bleek zij de snelste in het damesklassement. Dit jaar staan er weer 1000 deelnemers aan de start op het strand in Scheveningen.

Lees meer

Mitchel van den Brink (16) jongste deelnemer ooit in Dakar Rally

Lees meer...

Mitchel van den Brink kan in januari 2019 zijn debuut maken in de Dakar Rally. De 16-jarige rallyrijder uit Harskamp heeft te horen gekregen dat niets zijn deelname in de weg staat. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt tijdens de presentatie van het team van Mammoet Rallysport.

Lees meer

Vijftiende RTL GP Pre-proloog 2018 goed bezocht

Lees meer...

Gisteren vond op het Eurocircuit Valkenswaard weer de jaarlijkse Pre-proloog plaats, onder ideale omstandigheden. Tijdens de vijftiende editie presenteerden de Nederlandse deelnemers van de komende Dakar, Africa Race en Morocco Desert Challenge zich aan het publiek. 

Foto's Ad Hoeks

Lees meer

Team De Rooy met vier trucks naar Dakar Rally

Lees meer...

Petronas Team De Rooy Iveco zal met vier trucks deelnemen aan de Dakar Rally. Naast Gerard de Rooy, Federico Villagra en Ton van Genugten zal Maurik van den Heuvel het team in Peru versterken. Alle vier de équipes hebben een Iveco Powerstar ter beschikking met als doel de overwinning in de Dakar van 2019.

Lees meer

Bernhard ten Brinke gaat voor show tijdens RTL GP Pre-proloog

Lees meer...

Bernhard ten Brinke is zondag 28 oktober van de partij tijdens de RTL GP Pre-proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. In zijn Toyota Hilux is de Nederlandse Dakar coureur van het Toyota fabrieksteam van plan om snelheid aan spektakel te koppelen. “Dit is zo’n unieke dag. Die wil ik absoluut niet missen.”

Lees meer