Dakar 2019 in zijn geheel in Peru

Lees meer...

Na de uiterst succesvolle jubileumeditie van afgelopen januari keert de Dakar Rally terug naar Peru, van 6 tot 17 januari. Daar wachten de duizelingwekkende duinenpartijen van de Ica- en Tanaka-regio op de deelnemers.

Lees meer

Dakar 2019 presentatie 23 mei a.s.

Lees meer...

Op woensdag 23 mei a.s. vindt weer de jaarlijkse bijeenkomst plaats voor de komende Dakar. Ondanks eerdere berichten dat de presentatie afgelast zou zijn, wordt deze alsnog gehouden op 23 mei. 

Lees meer

Van Loon gaat zich voorbereiden op Dakar 2019

Lees meer...

Dat gaat hij doen door wedstrijden van de Cross Country kalender te combineren met enkele Nederlandse rally’s. Hierbij ligt de focus op de voorbereiding voor Dakar 2019 waar Erik van Loon, na een jaar afwezigheid, opnieuw wil proberen om een podiumplaats te behalen.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht: Eindeloos veel motoren en gave stuntshows

Lees meer...

Vanaf donderdag barst de grootste showroom van Nederland weer los! Van 22 tot en met 25 februari vind je op MOTORbeurs Utrecht het allergrootste aanbod aan motoren, accessoires, kleding, helmen, reizen, clubs en alle andere dingen die met motorrijden te maken hebben. Daarnaast staat er een bomvol activiteitenprogramma!

Lees meer

Motorbeurs Utrecht ook voor de allerkleinsten

Lees meer...

Ook kids mogen zich gaan opmaken voor MOTORbeurs Utrecht. Want het grootste motorevent van Nederland is er voor alle motorrijders en rijders in spé, dus ook voor de allerkleinsten. Laat jouw kind zijn of haar eerste kilometers afleggen op verschillende parcoursen. Je kunt er immers niet vroeg genoeg mee beginnen!

Lees meer

De Rallymaniacs danken jullie

Lees meer...

De Dakar 2018 zit erop. Wij verdelen nog de laatste foto's, posten de laatste interviews en gaan een paar dagen slapen, want dat is wel nodig. 
De interviews, foto's en filmpjes uit Zuid-Amerika werden geleverd door Marcel, Jack en Emil, met ondersteuning van Ruud en Thomas. Tim zorgde voor de foto's vanuit Afrika. In Nederland hielden Mark, Robin en Natascha de boel 24/7 draaiende met de liveblogs en verslagen op www.rallymaniacs.com, Soundcloud, Facebook en Twitter.
Wij danken de deelnemers voor de mooie verhalen en de fijne samenwerking en we danken jullie voor het volgen en zien jullie graag terug bij de volgende rally's die we volgen en verslaan.

Finish voor Maikel Smits na 9000 kilometer plezier

Lees meer...

Maikel Smits deed mee aan de Dakar Rally om plezier te hebben en te genieten. Dat is gelukt, en als bonus behaalde de rookie de 26ste plaats, waarmee hij als beste Nederlander zijn medaille mocht ophalen aan de eindstreep in Córdoba. “Ik ben heel blij met hoe het is gegaan.”

Lees meer