Bernhard ten Brinke keert terug in Dakar Rally

Lees meer...

Na een jaar afwezigheid keert Bernhard ten Brinke terug in de Dakar Rally. Met absoluut topmateriaal en een nieuwe navigator wil de coureur uit Zeddam zijn beste prestatie verbeteren. Bernhard ten Brinke eindigde in 2015 als 7e in Le Dakar en won in 2016 de proloog in Buenos Aires. “Ik wilde alleen terugkeren als het totale pakket 100% procent klopt. En dat is het geval.”

Lees meer

Rainbow Truck Team met MAN naar Dakar 2018

Lees meer...

Het Rainbow Truck Team zal ook komend jaar weer verschijnen in de Dakar Rally, zo heeft het team laten weten. Net als de afgelopen edities komt het team met een truck in actie, deze keer de nieuw aangekochte MAN.

Lees meer

Van Loon niet naar Dakar 2018

Lees meer...

Erik van Loon heeft de knoop doorgehakt: hij zal niet deelnemen aan Dakar 2018. De sterke groei van zijn bedrijf vereist al zijn aandacht. Hierdoor is een goede voorbereiding op de rally niet mogelijk. Van Loon heeft hier lang over nagedacht en verschillende aspecten in zijn besluit meegenomen.

Lees meer

Van Genugten nog niet klaar met Dakar Rally

Lees meer...

Ton van Genugten is nog niet klaar met de Dakar Rally. Om in januari in Zuid-Amerika zo goed mogelijk voor de dag te komen, doet de Brabantse coureur ter voorbereiding in juli mee aan de Silk Way Rally, die op 6 juli start in Moskou en op 22 juli finisht in het Chinese Xi’an. 

Lees meer

Op weg naar het hoogst haalbare: Riwald Dakar Team en Pascal de Baar bundelen krachten

Lees meer...

Al vier jaar staat Pascal de Baar aan de basis van de ontwikkeling van de Renaulttruck, die gebouwd wordt door Mario Kress van MKR in Tsjechië. De Renault heeft laten zien dat er erg veel potentie inzit, met een aantal mooie etappe- en eindoverwinningen in de Dakar Rally, de Silk Way Rally, Oilibya Rally en de Morocco Desert Challenge.

Lees meer