Nieuwe Zetros onthuld

Lees meer...

Afgelopen vrijdagavond 8 december vonden, ondanks het winterse weer, meer dan 500 geïnteresseerden hun weg naar Wensink Mercedes-Benz Zwolle. Voorafgaand aan de presentatie van Johan Elfrink werd de nieuwe Mercedes-Benz X-Klasse gepresenteerd. Vervolgens vertelde Marco Boere (Directeur Trucks Wensink Zwolle) over de diverse innovaties waar Mercedes-Benz op dit moment mee bezig is. Een mooie opwarming voor het daadwerkelijke hoogtepunt van de avond; de onthulling van de nieuwe Zetros van het All Star Rally team.

Lees meer

Fried Van de Laar Racing klaar voor Africa Race

Lees meer...

Nog een paar weken te gaan tot de Africa Race deelnemers zich verzamelen in Monaco, voor de technische keuring en start van de 10e editie. Tijd voor de teams dus om de laatste voorbereidingen te treffen deze weken en het materiaal op orde te brengen voor vertrek. Bij het team van Fried van de Laar Racing zijn ze er al helemaal klaar voor.

Lees meer

Bijna 200 deelnemers in tiende editie Africa Eco Race

Lees meer...

Meer dan 100 voertuigen – waarvan voor zover bekend acht uit Nederland - en bijna 200 deelnemers staan op 31 december aan de start van de Africa Eco Race in Monaco. De grote favorieten zijn Pal Anders Ullevalseter (Noorwegen) bij de motoren, Vladimir Vasilyev (Rusland) bij de auto’s en uiteraard Gerard de Rooy bij de trucks. 

Lees meer

De Rooy grijpt in Africa Eco Race terug op oude truck

Lees meer...

Gerard de Rooy zal in de Africa Eco Race vrijwel zeker niet met zijn nieuwe truck in actie komen. In plaats daarvan gaat Wuf van Ginkel met de Iveco Powerstar Evo rijden, met als belangrijkste doel de nieuwe truck, met onafhankelijke wielophanging, door en door te testen. De Rooy zal dan met zijn ‘oude’ Powerstar, die zijn betrouwbaarheid al meer dan bewezen heeft, voor de winst van het algemeen klassement van de Africa Eco Race gaan.

Lees meer

Finish in Dakar is ultieme doel voor Van Velsen Rally Sport

Lees meer...

Afgelopen zaterdag heeft Van Velsen Rally Sport in Stompwijk het team en de voertuigen gepresenteerd waarmee ze in januari gaan deelnemen aan de zwaarste rally van Afrika; De Africa Eco Race. Onder grote belangstelling werd vol trots de rallytruck, de nieuwe eigen assistentietruck, en de teamleden gepresenteerd waarmee men na een rally van twee weken door West-Afrika, op 14 januari hoopt te finishen in Dakar, Senegal.
Foto's: Astrid van der Heide

Lees meer

Nieuwe uitdaging wacht Team Van de Laar

Lees meer...

Team Fried van de Laar Racing gaat een nieuwe uitdaging aan. Na een aantal jaren achtereen te hebben meegedaan aan de Dakar Rally kiest het team van Jan en Ben van de Laar komend jaar voor de Africa Eco Race.

Lees meer

Van Velsen Rally Sport kiest komend jaar voor Africa Eco Race

Lees meer...

Stompwijk 18 augustus 2017 - Januari 2018 staat het Stompwijkse Van Velsen Rally Sport Team met de rallytruck aan de start van de Afrika Eco Race. Deze rally keert terug naar de oorspronkelijk Parijs-Dakar route door Marokko, Mauritanië en Senegal. De Africa Eco Race belooft veel serieuze en avontuurlijke uitdagingen met een finish bij het legendarische ‘Lac Rose’ in Dakar, Senegal. Onder de bevestigde truckdeelnemers zit ook tweevoudig Dakarwinnaar Gerard de Rooy.

Lees meer